Luk

Om AXA

Vi tænker globalt og arbejder lokalt

AXA har i dag filialer i hele verden. Over hele kloden arbejder omkring 217.000 medarbejdere og agenter hver dag på at give kunderne den mest professionelle håndtering i forhold til at få den optimale forsikringsløsning til den bedste pris. AXA forsikrer således alt fra komplicerede anlæg i energisektoren til kostbare kunstværker.

På blot 30 år er AXA blevet et af verdens største forsikringsselskaber

Succesen er blandt andet nået, fordi vi har formået at skabe en verdensomspændende organisation i ét brand, der samtidig har en stærk, lokal forankring i det enkelte land.

En oversigt over afgifter og gebyrer, oplysning om garantifonden samt vores adresse, cvr-nr. osv. finder du ved at klikke på knappen nedenunder. 

Vis mereVis mindre

Fakta

K. Rerup & Co. A/S er AXAs generalagent i Danmark, og vi forsikrer risici under navnet AXA Forsikring, som er en filial af AXA Versicherung AG i Tyskland.

K. Rerup & Co. A/S: CVR 73771919

AXA Forsikring, Filial af AXA Versicherung AG, Tyskland: CVR 25935705
 
AXA Forsikring, Dalbergstrøget 9, DK-2630 Taastrup

Telefon: +45 3312 6262

info@axa-forsikring.dk
police@axa-forsikring.dk
skade@axa-forsikring.dk

Garantifonden

AXA Forsikring, filial af AXA Versicherung AG, Tyskland, og agenturet K. Rerup & Co. A/S tegner forsikring gennem AXA Versicherung AG, Colonia-Allee 10-20, 51067 Köln, Tyskland.

AXA/Rerup er ikke medlem af nogen forsikringsgarantiordninger. AXA er dog et af verdens bedst ratede forsikringsselskaber med en rating på AA- fra Standard & Poors.

Gebyrer og afgifter 2020

Lovmæssige afgifter og bidrag, der bliver lagt oven i præmien på forsikringen:

Skadeforsikringsafgift på 1,1% af præmien

Miljøbidrag på biler 84 kr. pr. år

Stormflodsafgift på 60 kr. pr. år på forsikringer, der har en branddækning.


Øvrige gebyrer

Policepenge pr. police 99 kr.

Ved for sen betaling sender vi en rykker. Vi sender i alt tre påmindelser, der hver pålægges et gebyr på kr. 100.

Ved halvårlig betaling lægges der et gebyr på 5% til præmien, og ved kvartårlig betaling lægges der et gebyr på 8% til præmien.


Gebyr ved forkortet opsigelse (kun for private)

Du kan altid opsige din forsikring gratis med mindst en måneds varsel til hovedforfald. Hvis din forsikring fx skal fornyes den 1. august, skal du opsige forsikringen senest den 30. juni.

For et gebyr på DKK 75,00 kan du opsige forsikringen på et andet tidspunkt. Dog er gebyret højere, hvis forsikringen er under et år:

Kunstgenstandsforsikring: Gebyr DKK 650,00

tailorMade-forsikring: Gebyr DKK 1.500,00

Del siden:

Copyright © AXA